Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 11 juni 2016

Äntligen!


Nu är dagen inne som jag har längtat efter så länge!
Fotbolls-EM i Frankrike har dragit igång idag och jag kan äntligen bänka mig i soffan framför tvn och titta på fotboll nästan dygnet runt:=)
Happy Days!

I väntan på att Sverige ska börja spela på måndag så virkar jag på lite blågula projekt så länge för att komma in i EM-stämningen ännu mer:)

Annie3 kommentarer:

 1. Fotboll... dygnet runt... jag fattar liksom inte vitsen med det ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen fascinerande hur olika vi människor kan vara; för mig är det bland det bästa som finns när jag kan grotta ner mig i något spännande sportevenemang:) Fast jag gillar INTE motorsport; fattar inte vitsen med att titta på bilar som åker runt och runt på en bana:=)) Sååå tråkigt!

   Radera
  2. Hahaha... just DET fanns det faktiskt en period i livet när jag kollade på sådnat varje helg. På TV. Både bilar och MC :)

   Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!