Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 11 juni 2016

Äntligen!


Nu är dagen inne som jag har längtat efter så länge!
Fotbolls-EM i Frankrike har dragit igång idag och jag kan äntligen bänka mig i soffan framför tvn och titta på fotboll nästan dygnet runt:=)
Happy Days!

I väntan på att Sverige ska börja spela på måndag så virkar jag på lite blågula projekt så länge för att komma in i EM-stämningen ännu mer:)

Annie3 kommentarer:

 1. Fotboll... dygnet runt... jag fattar liksom inte vitsen med det ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen fascinerande hur olika vi människor kan vara; för mig är det bland det bästa som finns när jag kan grotta ner mig i något spännande sportevenemang:) Fast jag gillar INTE motorsport; fattar inte vitsen med att titta på bilar som åker runt och runt på en bana:=)) Sååå tråkigt!

   Radera
  2. Hahaha... just DET fanns det faktiskt en period i livet när jag kollade på sådnat varje helg. På TV. Både bilar och MC :)

   Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!