Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 16 juli 2015

Röda detaljer...!

Idag har vi tagit det lugnt med tanke på att vi kommer att vara hundvakt åt syrrans hundar i en vecka f.o.m imorgon. Dessutom öste regnet ner när vi vaknade så det blev en dag med korsstygn och engelska deckare på tvn.

Egentligen borde jag ha broderat på något julklappsprojekt, men jag var så sugen på att fortsätta med min julälva, så det blev bara det projektet idag... Tur att det fortfarande är 160 dagar kvar till jul...haha!


Så här långt har jag kommit nu:)
Tyvärr har jag inte alla gröna färger jag behöver än, så jag kunde inte brodera klart kransen som hon håller i. Däremot har jag alla röda garner som behövs, så de röda delarna av mönstret kan jag brodera nu:)

Nu på kvällen hade regnet slutat så jag och hundarna var ute i ett par timmar så att framför allt Solstrålen kunde få göra av med lite överskottsenergi:) Snart ska vi krypa i säng, och jag hoppas att jag får en god natts sömn så att jag är så redo jag kan vara för fyrbent invasion imorgon!

Annie

2 kommentarer:

  1. Klokt att vila inför det som komma skall! �� Misstänker att du inte kommer att få många lugna stunder den här veckan..! Lycka till från djupet av mitt hjärta'

    SvaraRadera
  2. Jag ser fram emot en bildkavalkad med alla hundar!!!!! :)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!