Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 22 juli 2015

Att vara hundvakt en vecka ...del 2!

Ni som har läst den här bloggen ett tag vet att jag ÄLSKAR hundar! Det betyder att en fullpackad och intensiv vecka tillsammans med familjens alla fem hundar - 105 kg hund på 40 kvadratmeter - har också några ljusglimtar...

- Det är många som vill gosa med mig på morgonen när jag vaknar! De sover alla i sovrummet med mig under natten och förutom mina egna killar som vill gosa så håller sig även Vicky framme. Hon hoppar upp i sängen och kryper in intill mig och trycker sig mot min bröstkorg och ger mig ett antal pussar. Shiba blir även hon överlycklig att jag rör på mig och vill ge mig lite pussar!

Klia mig!

- Det är jätteroligt att titta på Shiba och Solstrålen när de leker tillsammans i hundgården:) Shiba är normalt sett så försiktig runt mina hundar eftersom de är högre i rang än henne, så det är speciellt att se henne slappna av och leka! Det värmer verkligen mitt hjärta:)

- Jag känner mig VÄLDIGT trygg på promenaderna, speciellt när jag har alla fem hundarna! Det finns nog ingen som frivilligt skulle hoppa på mig när jag är omgiven av två stora schäferhundar och tre ettriga små odjur:))

- Att se Vicky sitta på balkongen i timmar och nöjd titta ut på allt som händer utanför känns väldigt bra:) Det märks att hon älskar det lika mycket som Alfahanen! Även om Alfahanen numera sover mera på balkonen än vad han ligger och spanar...


- Att sitta i soffan på kvällen med fem hundar omkring sig som alla ligger och sover gott efter en hädelserik dag är väldigt rogivande. Då känner man att man har gjort någonting bra den dagen:)

Sluta att ta kort på mig, matte...

...jag vill SOVA!

Och sist men inte minst: Jag blir återigen påmind om att jag ABSOLUT inte ska ha mer än tre hundar! Där går gränsen! OM Kaxmörten skulle para sig och bli pappa så skulle jag kanske ändra mig... men annars så är tre hundar alldeles lagom för mig:)

Annie

2 kommentarer:

  1. Hahaha.... Du har verkligen fullt upp!! Men njut av det som är bra, och ta igen dig efteråt.

    SvaraRadera
  2. Tusen kramar från oss som är ute och reser. Det betyder mycket för oss att veta att hundarna har det bra. Snart kommer vi hem igen... Kram

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!