Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 18 juli 2015

Fullt ös!

Det är nog bara att inse att den här kommande veckan kommer att handla mer om hundar än om handarbete och avkoppling...!

När jag vaknade i morse så regnade det vilket jag inte blev så glad över. Det är ingen höjdare att gå hundpromenader i regn, med blöta människokläder och blöta och smutsiga hundar som drar in en massa smuts... Tack och lov så slutade det regna och på eftermiddagen kunde jag gå ner till hundgården två turer. Första turen var med Shiba, Vicky och Solstrålen, och det märktes att det var uppskattat av hundarna:) Normalt sett brukar Shiba och Vicky bara leka med varandra (de älskar varandra över allt annat!), men idag fick jag för första gången se Shiba och Solstrålen riktigt springa tillsammans och leka tafatt mm! Dessutom kan Shiba vara ganska försiktig och underlägsen - trots sin storlek - så det var underbart att se henne släppa loss! Det var sååå otroligt roligt att se hur kul de hade och jag gick därifrån med ett stort leende på läpparna! Tack och lov lyckades jag också ta några härliga fartfyllda bilder på deras lek:


Jag älskar hur Solstrålen ser ut här; öronen flyger och benen sträcks ut i stora språng!
Medan Shiba och Solstrålen sprang runt så passade Vicky på att rulla sig på
ett extra 'väldoftande' ställe!

Alla tre verkar vara nöjda och belåtna - kolla in Shibas långa tunga:))

Fullt på balkonen...!
 
Annie

4 kommentarer:

 1. Full fart!! Härligt! Men du behöver nog semester när de åkt hem igen ��

  SvaraRadera
 2. Hur har det gått med saften?

  SvaraRadera
 3. Gud vad jag saknar mina hundar

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga bilder och kul att Shiba släpper liss och leker! Du gör ett jättejobb som vi uppskattar jättemycket:) kram

  SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!