Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 14 augusti 2014

När man har tur i livet!

Just nu är mitt hjärta fyllt av SÅ MYCKET KÄRLEK till min underbara syster!!! Hon har hjälpt mig sååå mycket de senaste dagarna, trots att hon själv har egen familj, börjat jobba heltid igen efter semestern och har haft jobbig värk i kroppen. Och ändå har hon ägnat två kvällar i rad åt mig och mina bekymmer, och har stöttat mig i min pågående julmani och bloggfrenzy (och då är hon inte alls lika jul- och bloggalen som jag!) Men hon finns där för mig och lyssnar, och hjälper, och stöttar, och gläds med mig och skrattar med mig! Det är omöjligt för mig att i ord beskriva HUR mycket hon betyder för mig, och HUR mycket hon har funnits där för mig genom åren!!
Jag har den allra bästa syster man kan ha!!!
Jag älskar dig, syrran!


Annie

1 kommentar:

  1. Tack! Och du finns där för mig när jag behöver någon som stöttar, lyssnar, blir arg för mig, peppar mig, mutar mig med kladdkakor, älskar mig. Min syster och bästa vän! Älskar dig!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!