Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 2 augusti 2014

Besök i Våran Lilla Vrå!

Idag fick vi besök i Våran Lilla Vrå. Två av mina syskonbarn kom över för att äta nygräddade våfflor med grädde hos moster...! De tog med sig deras två hundar så att hela våran hundflock kunde träffas och ha det lite mysigt. Vi gick till hundgården först för en stunds lek och bus med hundarna, och sedan fick jag ställa mig och grädda ett stort lass våfflor. Sedan gick våra besökare hem igen för att spela tv-spel och SIMS och allt vad det heter nu för tiden... Jag tror alla tyckte det var en trevlig liten visit, och mina fyrbenta killar tyckte det var extra trevligt med en kall våffla var i matskålen till middag!
Våra besökare vandrar hemåt i sommarkvällen!
Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!