Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 10 augusti 2014

Grattis pappa!

Idag fyller min älskade pappa år!!!

Min underbara pappa som alltid ställer upp när det är kris!

Min underbara pappa som lät mig prova att styra bilen på en tom parkering när jag var en liten flicka - och det var såå roligt!

Min underbara pappa som långt senare ägnade många många trevliga och roliga timmar åt att lära mig köra bil på riktigt och som sedan delade min glädje när jag äntligen fick mitt körkort!

Min underbara pappa som har lyssnat på mig i alla år....och för det mesta förstått mig!

Min underbara pappa som alltid får mig att känna mig trygg och som alltid stöttar mig i livet; både i medgång och motgång!

Min underbara pappa som har lagt in golv och tapetserat i Våran Lilla Vrå - och jag är så tacksam!

Min underbara pappa som lärt mig många många saker genom åren, och alltid med samma tålamod!

Min underbara pappa som på 80-talet älskade gruppen Modern Talking lika mycket som jag gjorde!

Min underbara pappa som tog med mig på Julmarknad i Gamla Stan i Stockholm en gång för länge sedan - en dag som jag alltid kommer att minnas med värme!

Min underbara pappa som ställde upp helhjärtat på alla sätt och vis när jag kom tillbaka från England utan hem, med brustet hjärta, och utan en aning om vad jag skulle ta mig till...

Min underbara pappa som alltid får mig att känna mig klok och smart och duktig!

Min underbara pappa som jag älskar väldigt väldigt mycket!

Grattis på födelsedagen
 
pappa!


Jag är stolt över att vara din dotter! 
 
Annie

2 kommentarer:

 1. Tack för kommentaren hos mig!
  Och så fint du skriver om din pappa!
  Grattis till honom och grattis till dig som en har en sådan fin far!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Oj vilka fina ord! Tack för din varma och hjärtliga uppskattning! Det är jag som skall uttrycka min uppskattning över att ha inte bara en utan två underbara döttrar! Det är inte svårt att vara pappa när man har så fina döttrar som du och din syster! Jag drar mig till minnes en liten ramsa som jag myntade en gång: "Hejsan alla snuttor små - snutta nummer ett och två!". Jag älskar dig! pappa

  SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!