Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 30 augusti 2014

Blev inte som jag tänkt mig...

Planen var klar för dagen: jag skulle titta på sport hela dagen och brodera på ett projekt som måste vara klart om mindre än två veckor!

Som vanligt blev det inte som jag planerade...
Jag och hundarna följde med syrran till skogen på förmiddagen, vilket var trevligt men tog tid. Sedan undrade syrran om de kunde få en kladdkaka till lördagsmys så självklart ställde jag upp och gjorde en kladdkaka. Sedan hade jag apelsiner hemma så jag gjorde en apelsinkaka till mig själv eftersom jag redan höll på i köket... När jag äntligen kunde sätta mig ner framför tvn och ta fram broderiet så upptäckte jag att det hade blivit en fläck på aidaväven!! Jag tvättade väven och tror att jag fick bort fläcken, men eftersom jag var lite missnöjd med aidaväven sen tidigare så bestämde jag mig plötsligt för att börja om broderiet på en annan väv... Summan av kardemumman är att när dagen är slut så har jag mer att brodera än när dagen började - inte direkt vad jag hade planerat....

Men imorgon SKA jag titta på sport hela dagen och brodera på mitt projekt!
Hoppas jag...Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!