Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 23 augusti 2014

Handarbetslördag!

Vi njuter av att vara hemma och vila på soffan idag. Solstrålen är pigg och glad men tar långa tupplurar för att återhämta sig. Höstregnet faller utanför och jag tänder doftljus och tar fram handarbeten..

Syrran har tappat bort en virkad handledsvärmare hon fick av mig förra julen, så jag håller på att virka en ny åt henne...
Sedan har jag stickat på benvärmare till mig själv. Garnet jag använder är supermysigt - tjockt och mjukt.
Nu har jag dessutom fyndat lite virk- och stickgarner..

...så nu är jag redo för alla handarbetade julklappsprojekt och juldekorationer!
Medan Matte handarbetar så vilar Solstrålen...
min älskade lilla sötnos!
Ha det bra,
 
Annie

1 kommentar:

  1. Ja, det kanske man ska börja tänka på vad man ska hitta på att göra för julklappar i år. Det brukar vara ett populärt inslag när "Greitzanpaketen" kommer fram varje år! Annika

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!