Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 3 augusti 2014

Korsstygn igen!

Nu när jag skriver det här så har Kaxmörten lagt sig till rätta på golvet med huvudet på mina bara fötter... Varmt och mjukt och gosigt! Jag vill egentligen slänga upp fötterna på soffan när jag skriver, men idag tror jag att fötterna får vara kvar på golvet... Det känns viktigare att njuta av Kaxmörtens mjuka päls och hans tillgivenhet än att vara bekväm:))

...Bara ett underbart och kärleksfyllt ögonblick från en hundägares vardag...

Annars så har jag börjat på ett korsstygnsbroderi igen. Jag har inte haft lust att brodera på ett tag, men nu var det dags att plocka fram nål, tråd och aidaväv igen. Tyvärr kunde jag bara brodera några timmar på eftermiddagen innan det blev för varmt och händerna började klibba igen... så frustrerande!
Det här broderiet ska bli en present, så jag kommer inte visa några flera bilder på det förrän broderiet är klart och levererat till sin mottagare, men så här långt kom jag idag...


...och det är allt ni får se på ett tag!

Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!