Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 21 augusti 2014

Uppdatering

Min älskade lilla Solstråle blev sämre under kvällen med hög feber, så vi fick åka till Uppsala djursjukhus med honom där han blev inskriven. Han har svår magsjuka och en infektion i kroppen, och jag hoppas att det inte tillkommer några andra komplikationer. När de gick iväg med honom så tittade han lååångt efter mig, och det gjorde sååå ont i hjärtat...Han hör ju hemma hos mig och han börjar bli så pass gammal (snart tre år) och klok nu att han vet om det.
Nu hoppas, hoppas, hoppas vi på att han kan få komma hem i morgon om inte idag.
Håll tummarna för oss!
Våran Lilla Vrå är inte densamma utan våran goa underbara Solstråle!

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!