Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 1 augusti 2014

Ett nytt slott!

Jag och hundarna gick över till syrran med lite nybakta muffins idag. Vi blev kvar ett tag och det berodde framför allt på att jag fick upp ögonen för en serie som jag aldrig har tittat på förut, nämligen Castle.  Det handlar om en framgångsrik manlig deckarförfattare som hjälper polisen - speciellt en snygg kvinnlig polis - att lösa diverse mordfall. Det kändes som en lagom spännande och underhållande amerikansk tv-deckare, med en lagom dos av humor, mordgåtor och undertryckt romantik. Perfekt avkopplings-tv! Vi tittade på fyra avsnitt och jag kan definitivt tänka mig att se flera:)

Huvudrollsinnehavarna i tv-serien Castle.
 
Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!