Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 22 augusti 2014

Hemma igen!

Nu är ordningen återställd i Våran Lilla Vrå! Solstrålen är återigen hemma hos oss, och det är sååå skönt - både för oss och för honom!
Han är inte frisk än, men han är återigen pigg och alert. Han får BARA äta skonkost i minst två veckor så jag har plockat bort alla tuggben och märgben, och något godis blir det inte tal om på ett tag. Dessutom äter han antibiotika mot infektion ett antal dagar till.
Men nu är han hemma igen, och nu kan vi koppla av!
Klumpen i min mage har försvunnit och det är återigen ro i själen.
Familjen är samlad igen.
Vår älskade Solstråle pustar ut efter sin tid på sjukhus...
 
Ha det bra,
 
Annie

3 kommentarer:

 1. Skönt att han är hemma igen! Nu ska han bara pigna till så pass så vi kan åka upp i skogen:)

  SvaraRadera
 2. Det var riktigt skönt att läsa att han är hemma igen! Märkte dom andra hundarna att han var borta (och hur reagerade dom när han kom hem)?
  Kramar fån oss här i regniga Finntorp

  SvaraRadera
  Svar
  1. De andra brukar ta det med ro- jag tror Kaxmörten tycker det är ganska skönt när Solstrålen inte är hemma för då behöver han inte hålla koll på honom. Det blev full fart när Solstrålen kom hem- han sätter fart på oss andra. Det är väl bland annat därför det är så tomt utan honom:)

   Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!