Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 16 augusti 2014

Himmelriket..!


Nu har syrran och jag bestämt oss för att vi ska försöka ta oss till Syfestivalen i Stockholm i oktober. Jag LÄNGTAR redan! Vi var där förra året också och det var alldeles underbart för oss som gillar att handarbeta! Var man än tittade så fanns det tyger, och garner, och broderier, och pärlor, och knyppling och böcker mm mm. Perfekt att fynda material och få ideér till kommande projekt och julklappar.
Det ska bli sååå roligt (och säkerligen dyrt oxå:))!

Ha det bra,
 
Annie

1 kommentar:

  1. Japp, det är definitivt något att se fram emot! Och spara pengar till...

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!