Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 9 juli 2014

Nybakat!

Idag har det luktat gott i Våran Lilla Vrå!

I morgon ska vi nämligen på dagsutflykt; nyblivna nioåringen och solstrålen ska spendera dagen hos mormor, och jag och kaxmörten ska åka till en nöjespark. Därför behövde jag fixa lite matsäck åt oss och vad kan då passa bättre än nybakade supersmarriga kanelbullar à la Leila Lindholm. Världens bästa bullrecept!

Färdigjästa bullar...
 
...som nu har gräddats! Mums!
Det luktar så otroligt gott av nygräddade kanelbullar:)

Nu ska jag packa inför morgondagen. Det ska bli intressant att se hur min stora lilla Kaxmört hanterar en dag full av människor och ovanliga upplevelser imorgon. Normalt brukar jag ha med min älskade Alfahane eftersom han uppför sig så väl bland människor. Kaxmörten är mera försiktig och misstänksam (låter väldigt mycket som hans matte...) men jag har en känsla av att alla nya intryck imorgon kommer att trötta ut honom rejält både mentalt och fysiskt...

Ha det bra,
 
Annie

1 kommentar:

  1. Får du bullar över kan du alltid komma hit med dem så kan vi sitta vid poolen och äta bulla och snacka lite:) ha en skön dag!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!