Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 9 juli 2014

Nybakat!

Idag har det luktat gott i Våran Lilla Vrå!

I morgon ska vi nämligen på dagsutflykt; nyblivna nioåringen och solstrålen ska spendera dagen hos mormor, och jag och kaxmörten ska åka till en nöjespark. Därför behövde jag fixa lite matsäck åt oss och vad kan då passa bättre än nybakade supersmarriga kanelbullar à la Leila Lindholm. Världens bästa bullrecept!

Färdigjästa bullar...
 
...som nu har gräddats! Mums!
Det luktar så otroligt gott av nygräddade kanelbullar:)

Nu ska jag packa inför morgondagen. Det ska bli intressant att se hur min stora lilla Kaxmört hanterar en dag full av människor och ovanliga upplevelser imorgon. Normalt brukar jag ha med min älskade Alfahane eftersom han uppför sig så väl bland människor. Kaxmörten är mera försiktig och misstänksam (låter väldigt mycket som hans matte...) men jag har en känsla av att alla nya intryck imorgon kommer att trötta ut honom rejält både mentalt och fysiskt...

Ha det bra,
 
Annie

1 kommentar:

  1. Får du bullar över kan du alltid komma hit med dem så kan vi sitta vid poolen och äta bulla och snacka lite:) ha en skön dag!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!