Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 16 juli 2014

Kuddens framsida klar!Jag har gjort klart den virkade delen på  min Maybelle-kudde, så nu är det en massa trådar som ska fästas:)  Jag har virkat ett varv stolpar runt hela stycket så att jag har en kant att fästa bakstycket i.
 
Annars har jag inte mått något vidare idag. Kände mig helt tom på mental och fysisk energi när jag vaknade imorse, och hade det inte varit för hundarna hade jag kunnat stanna i sängen hela dagen... Enligt kalendern så kan det vara dags för mensen igen, och det skulle definitivt förklara varför jag känner mig som jag gör... Hoppas det känns bättre imorgon.
 
Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!