Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 17 juli 2014

Tack vare min syster!

Jag och Solstrålen promenerade över till min kära syster idag, och återigen påminns jag om hur mycket jag tycker om min syster och hur glad jag är att jag har henne!

För några dagar sedan gjorde syrran ett jättefint halsband (se här) som jag tyckte var jättesnyggt! Genast började jag fantisera om hur trevligt det skulle vara att ha ett sådant halsband i mina färger, och hur snyggt det skulle vara att ha till ett urringad linne..:) Kanske, kanske att jag sa någon liten kommentar till syrran också som avslöjade mina tankar... Hur som helst, idag när vi kom dit låg det ett JÄTTEFINT halsband på deras köksbord...

...som hon hade gjort till mig! Det var som om hon hade läst mina tidigare fantasier om hur ett halsband till mig skulle se ut...! Helt perfekt! Och ser ni den lilla silverhanden högt upp till höger? Det står 'handmade' på den - jättegulligt! Och det passade perfekt till mitt svarta linne som jag hade på mig!

När vi satt och pratade senare på deras altan, så berättade jag för syrran att jag funderar på hur nästa virkade Maybelle-kudde ska se ut... Ska jag ha ceriserosa och lila Maybelle-blommor på vit botten, eller kanske alternera mellan rosa blommor på vit botten och vita blommor på rosa botten... Genast sprang hon iväg och hämtade ett block och sa att det brukar hjälpa henne att göra en teckning när hon funderar på hur hennes handarbeten ska se ut. Så hon ritade upp de färgkombinationer som jag nämnde...

... och helt plötsligt kunde jag faktiskt se de olika alternativen framför mig!
Så nu har jag börjat på nästa kudde...


Det hjälpte verkligen att se det på papper! Hon vet vad hon pratar om, min kära syster! Det är så fascinerande att trots att vi står varandra så nära och är så lika, så är vi också väldigt olika på många sätt. Och jag känner att jag börjar förstå och uppskatta de olikheterna mer och mer för varje år som går. Själv skulle jag aldrig tänkt tanken att rita upp mönstret först...

En extra bonus var att jag träffade en bekant på hemvägen och det första hon gjorde var att ge mig en komplimang för mitt fina halsband! Självklart kunde jag inte låta bli att skryta om vilken duktig och underbar syster jag har:)) Tack syrran!

Ha det bra,
 
Annie

2 kommentarer:

 1. Oj då vilken trevlig morgon jag fick:) tack själv för att du är världens bästa syster! Kudden kommer att bli jättesnygg! Och kul att du fick beröm för halsbandet det satt jättefint på dig:)
  Älskar dig! Kram

  SvaraRadera
 2. Och vad skall då inte jag säga som har två så underbara och duktiga döttrar!
  Ni är jätteduktiga bägge två och jag älskar er big time!
  pappa

  SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!