Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 4 juli 2014

Kvartsfinaler i VMJag har virkat flera mormorsrutor med Maybelle-blomman i centrum (beskrivningen kommer från bloggen My Rose Valley ). Jag ser framför mig en jättefin virkad kudde som jag ska ha i soffan:) Jag älskar kombinationen av limegrönt och lila!

Idag har också kvartsfinalerna i fotbolls-VM börjat. I första matchen vann Tyskland mot Frankrike med 1-0, men för att vara en kvartfinal var den ganska tråkig. Det kändes som om Tyskland var för bra vilket gjorde att Frankrike inte fick till något riktigt tryck mot Tysklands mål.

Snart ska Brasilien möta Colombia i den andra kvartsfinalen, och jag hoppas att det blir bättre fart på den matchen:) Båda lagen har ju anfallare i världsklass! Allmänt sett har ju matcherna hittills i årets VM varit väldigt underhållande, spännande och målrika, så det skulle vara tråkigt om de allra viktigaste matcherna blir tillknäppta och målfattiga...!

Ha en trevlig sommarhelg!
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!