Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 8 juli 2014

Hårfix!

Nu har jag varit till frisörsalongen - vilket i själva verket innebär ett besök hos min kära syster:) Hon har varit ansvarig för mitt hårfix sen långt tillbaka i tiden, och jag kan verkligen rekommendera henne:)) Jag är alltid nöjd när vi är klara:)

Idag var det färgning som gällde. Jag har sån där klassisk råttfärgad färg på håret, och förr i tiden (under min tid i England) så brukade jag bleka håret, men det vill jag inte göra längre eftersom det påminner om forna jobbiga år. Ett tag hade jag håret råttfärgat men ju värre jag mådde desto fulare kände jag mig så till slut blev det en drastisk hårfärgsförändring! De senaste åren har jag haft svartlila eller rött, och idag blev det en härligt rödbrun färg. Det kanske inte är de mest naturliga hårfärgerna, men jag blir glad när jag tittar på mig själv i spegeln och det är det viktigaste tycker jag!

Dagens färgval
Ha det bra,
 
Annie

1 kommentar:

  1. Färgen ser betydligt mer äkta ut än den lila:) du blev jättefin i den! Kram

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!