Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 23 juli 2014

Svettigt värre..!

Idag har jag och hundarna varit vid havet och badat och ätit en massa glass och.........

Nej, det är vad jag ÖNSKAR att vi hade gjort idag...

I själva verket har vi varit hemma - som vanligt - och jag har städat Våran Lilla Vrå. Som om det inte är varmt nog..! Men det var absolut tvunget; jag har skjutit på det tillräckligt... Så, jag dammsugade, torkade golv, och svettades... Sedan bakade jag chokladmuffins och kolakakor till min systerdotter som ska ha poolparty imorgon. Att baka i mitt lilla kök när det redan är 30 grader inne... Ja, det är inte direkt vad man ska göra om man vill hålla sig sval... Inte heller ska man klippa klor på Kaxmörten och Solstrålen..! Det brukar bli en väldigt svettig och intensiv brottningsmatch innan deras klor är färdigtrimmade... men nu är det gjort för den här gången och jag måste ha svettats flera liter innan jag var klar med allt..!

Nu på kvällen kunde jag äntligen slå mig ner i soffan och koppla av med lite handarbete. Eftersom jag har fixat lite hemma idag så blev jag sugen på att göra klart en girlang som jag har haft på gång ett tag. Jag har ju tre tavellister i vardagsrummet som jag dekorerar med mina finaste kok- och bakböcker...
...och jag har varit sugen på att piffa till tavellisterna lite extra. Då kom jag att tänka på Maybelle-girlangerna från bloggen My Rose Valley ...
...så virkade jag klart den första ikväll och hängde upp den. Jag tycker det blev ganska gulligt..:) Det är riktigt roligt att dekorera sitt eget hem med egenhändigt gjorda saker - det måste ju bara vara mer tillfredställande än att bara köpa nya grejor... Det är i alla fall billigare!
Nu ska jag fixa i ordning de andra två girlangerna...

Ha det bra,
 
Annie

1 kommentar:

  1. Hej Annie!
    Jag förstår att det är svettigt och klibbigt i sommarvärmen. Det är lika här även om vår lägenhet är relativt sval - just nu bara 28,4 grader! igår var det 32,5 grader i skuggan vid båten! Det kändes varmt för att inte tala om hur det var under kapellet! - säker 60 grader. Nu drar vi så småningom iväg till Ann-Cari för Caravelle 33-träffen!
    pappa

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!