Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 27 april 2014

Tandbesvär...

Just nu är det lite kämpigt här i Våran Lilla Vrå. Min tandsituation gör att jag inte mår så bra... En stor bit fattas ju på min kindtand och varje gång jag pratar eller äter så skaver det på tungan vilket inte är så skönt. (Då är det ju väldigt lämpligt att jag har pratat i telefon i över två timmar sammanlagt idag... eller inte...) Dessutom är jag hela tiden rädd för att mer delar av tanden ska ramla av...Sådana här saker påverkar mig väldigt negativt numera eftersom jag har blivit så otroligt känslig och klarar inte av någon form av stress utan att få ångest och flyktkänslor.

Så, i väntan på att få besöka en tandläkare så tar jag lugnande tabletter och försöker mentalt fly in i tv-världen tillsammans med mitt broderi...

 
...och nu har jag kommit så här långt. Jag har bestämt mig för att skicka efter de färger jag saknar eftersom det är ganska viktigt med rätt färgnyans när man ska brodera blommor. Jag brukar beställa från England där broderigarner är billigare än här i Sverige.
 
Annie
 
 
 

1 kommentar:

  1. nämen fy för tandproblem av den sorten :( Hoppas du får komma till nån bra tandis så du får må bättre.
    Tack för kommentaren om min ljuva lördag. Jag är van, T har mest troligt någon form inom autimsspektrumet och hans jobbiga perioder är värst och i synnerhet för att man inte kan hjälpa honom på något sätt. Men då vi fick vänta väldigt länge och jobba väldigt hårt för att dom skulle komma till oss är vi ändå glada att vi har dom, kanske bara lite mindre glada vissa dagar ;D kram

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!