Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 20 april 2014

Kan du se mina ändringar?

Nu har jag gjort klart det här broderiet  Handmade, with love från Cross Stitcher!

 
Visst blir man glad av det?
Om ni jämför det med orginalet i tidningen...
 
 
...så har jag gjort lite ändringar. Jag har sytt några blommor till istället för att sätta på knappar, och jag har bytt ut vissa färger mot sådana som jag redan hade, eller som jag tyckte passade bättre. Jag måste säga att jag är väldigt nöjd; både över resultatet och att jag har slutfört det. Nu gäller det 'bara' att bestämma hur resten av kudden ska se ut och vilken storlek den ska ha...
 
Annie
 
 

4 kommentarer:

 1. Hi Annie, I'm not a cross stitcher but I do admire this cushion cover. I love the colours and the retro feel of it :-)
  Tracey x

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you Tracey! It's a Jacqui Pearce design and she always makes such happy and colourful patterns, and they are always easy to stitch.
   Annie x

   Radera
 2. Måste ju säga att din kudde blev snyggare :D
  Hoppas du och vovvarna haft en mysig påsk.
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Hannah! Ja jag är nöjd med min version. Jag vill inte ha några knappar som stör när man ska ha en gosig kudde, och så är jag nöjd med att jag gjorde saxen mer 'saxfärgad' :) Jag hoppas bara att jag kan sy ihop hela kudden på ett snyggt sätt!
   Annie

   Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!