Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 6 april 2014

Inspiration?!

Idag talade min älskade syster om för mig att min blogg hade inspirerat henne. Det värmde verkligen!!! Jag tror inte att jag någonsin har hört att någon har inspirerats av mig eller något jag har gjort. Jag har väl snarare känt att om något ska sägas om mig så har det varit mer i avskräckande syfte: 'gör inte som hon' ; 'se vad mycket problem hon fick när hon gjorde så' ; 'titta hur det blev för henne' ; 'stackars människa hur klarade hon av det där' etc etc. Och det är ju dessutom sant...Jag känner mig som ett vandrande uppslagsverk för vad man inte ska göra i sitt liv...
Därför blev glädjen desto större när jag får höra att jag faktiskt kan inspirera också! Det får mig att förstå vad kändisar pratar om när de säger att de vill kunna inspirera andra människor. Jag har alltid tyckt att det låter så tillgjort, men det ligger nog något i det... Glädjen i att kunna inspirera andra människor...!

Nu till något annat: dagens WIP!Den här tavlan har jag haft liggande väldigt länge. Jag har ingen bild på hur den ska se ut när den är klar, men jag tycker att man kan se det ganska bra på det jag har broderat hittills. Det betyder nog i sin tur att jag inte har speciellt mycket kvar på den här tavlan som heter Spring Window och kommer från tidningen Cross Stitcher. När jag började på det här mönstret så kommer jag ihåg att det kändes ganska ambitiöst, men numera tycker jag det ser ganska lätt ut- ännu en anledning till att göra klart tavlan antar jag. Anledningen till att jag ville brodera denna tavla var nog de fina vårblommorna. Jag har alltid älskat påskliljor och när jag bodde utomlands brukade jag unna mig att köpa hem stora buketter av påskliljor på våren. 

Ha en bra söndag!

Annie


1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!