Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 19 april 2014

Nytt broderi?

Nu kliar det i fingrarna att brodera..! Anledningen till det är jag under en tid har broderat på en present till syrran...

 
...som nu äntligen är klar och levererad, så nu kan jag brodera något åt mig själv igen. 'Men vad bra' säger du, 'då kan du fortsätta med dina WIPs!'
'Nja' säger jag, 'jag vill börja på något nytt igen'. (Det är så här jag får en massa WIPs liggande..!) 
Faktum är att jag har ett speciellt projekt i åtanke. Jag har nämligen spanat in en tavla som heter Who let the pups out? från Cross Stitch Collection:
 
 
Jag tycker hundvalparna är så charmiga och mönstret är inte så svårt och har väldigt lite efterstygn.
Men jag ska vara duktig och först avsluta ett broderi som jag har tänkt använda till en kudde:

 
Det här mönstret gör mig glad och får mig att tänka på filmen Askungen, när mössen och fåglarna hjälps åt att sy hennes klänning. Gör jag klart den här så kan jag börja med hundtavlan sedan med gott samvete...
 
Förresten så har jag haft ett eget litet födelsedagsfirande här i Våran Lilla Vrå. Det är nämligen en månad sedan jag började med den här bloggen och det känns stort för mig. Jag hade tänkt att det skulle bli en handarbetsblogg, men än så länge verkar det ha blivit mer en livsstilsblogg men det känns ok. Det är ju faktiskt min egen blogg och därför kan jag skriva om vad jag vill:) Mest stolt är jag över att jag har lyckats skriva ett inlägg varje dag trots värk, trötthet, sorg mm. Det har till och med varit positivt för mig att varje dag fundera på vad jag har upplevt etc som kan vara värt att skriva om - som om att mitt lilla liv har fått ett värde eller som man säger på engelska, 'a purpose'.
 
Glad Påsk önskar vi i Våran Lilla Vrå!

1 kommentar:

  1. Du är värdefull, med eller utan blogg! Om du inte har några planer för hur resten av kudden runt om ska se ut så kan du lämna över den till mig så gör jag quilt runt om ditt fina broderi:)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!