Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 13 april 2014

A Winter's Tale

Dagens WIP är en del i en duo. Den första tavlan har jag redan broderat och den pryder numera min vägg i vardagsrummet:


Jag älskar rosa och lila och vinter, så när jag såg det här motivet som kombinerade alla tre var jag bara tvungen att brodera det. Jag blev jättenöjd med tavlan och satte stolt upp den på väggen. Sedan såg jag ett annat projekt i Cross Stitch Collection som var av samma designer - Maria Diaz - och som hade samma färger och samma typ av vintermotiv:Självklart var jag tvungen att börja på detta tavla också, och det gick bra ett tag. Sedan fick jag slut på en av färgerna och när jag väl hade inhandlat ny tråd så hade jag börjat på ett annat projekt och tappat motivationen till det här. Sedan dess har jag broderat lite till och från på det, och nu har jag kommit så här långt:

 
Nu har jag beställt tillräckligt med trådar så att jag verkligen ska kunna slutföra det här projektet. Det gäller bara att komma igång igen...
 
Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!