Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 18 april 2014

Min Syster

 


Idag fyller min älskade syster år! Jag kan inte föreställa mig livet utan henne. Vi har följts åt hela livet sedan vi träffades för första gången när jag var fem år. Mina barndomsminnen är fyllda av stunder som vi har delat. Som den gången vi var i Trosa med båten och det ösregnade men syrran och jag traskade runt tillsammans i våra regnställ och handlade godis och gick till en lekplats och lekte... eller alla gånger vi har suttit i båten och spelat kort... eller alla utflykter vi gjorde med jollen med medhavd matsäck från mamma...eller alla kvällar vi låg och pratade i ruffen tills syrran somnade...eller när jag drillade henne i badminton hemma på tomten med förhoppningen om att jag skulle kunna spela med henne...eller när hon med beundran i blicken tittade på när jag gjorde mina första stapplande försök att sminka mig...

Numera är hon min allra bästa vän. Hon förstår mig ofta nästan bättre än jag förstår mig själv. Hon tar sig tid för mig trots att hon har så mycket i sitt eget liv. Hon hjälper mig när jag inte orkar med mitt liv och hon hjälper mig även när jag inte ber om hjälp. Hon ger mig helt underbara personliga presenter. Hon stöttar mig när jag är ledsen och hon skrattar med mig när jag är glad. Hon får mig att känna mig viktig och behövd. Hon finns alltid där för mig. Hon accepterar mig precis som jag är.

Jag är så glad att jag har en sådan underbar syster och en bästa vän som delar så mycket med mig. Jag älskar henne för allt det hon är och jag kan inte föreställa mig mitt liv utan henne vid min sida.

Jag älskar dig Syster!

Grattis på födelsedagen!

2 kommentarer:

  1. Å herre gud, jag älskar dig oxå! Jag ligger här och grinar över dina underbara ord. Det värmer otroligt. Jag är så glad att jag har DIG i mitt liv! Lekplatsen i Trosa kommer jag inte ihåg, men jag minns hubba bubba bubblor. Jag tror det var i det regnet jag lärde mig blåsa dem. Kramar!

    SvaraRadera
  2. Vem blir inte tårögd av att läsa detta?! Ni är helt otroligt underbara bägge två!
    pappa Anders

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!