Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 23 april 2014

Spring WindowJag är klar med Spring Window! Igår kväll avslutade jag de sista efterstygnen! Jag är så himla nöjd - samtidigt som jag inte kan låta bli att fundera på varför jag inte gjorde klart den för länge sen... Men då hade det nog inte gått lika fort... Jag har insett att jag har blivit mycket bättre på att brodera under de senaste åren. Hur som helst, nu är jag klar med ett projekt som är drygt tio år gammalt! Det känns toppen! Nu vill jag bara ta mig till IKEA för att se om jag kan hitta en lämplig ram till mitt Vårfönstret. Jag tänker mig en gul ram kanske, eller grön...vi får se! 
 
Nu är jag sugen på att börja med den andra tavlan i den här serien, Summer Window, eftersom motiven är så lättbroderade. Lagom mycket färger och efterstygn. Jag håller på att gå igenom mina garner för att se om jag har alla färger jag behöver. Tyvärr har jag tvättstugan idag så vi får se hur mycket jag hinner göra.
 
Hoppas ni får en bra kväll,

AnnieInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!