Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 3 april 2014

Soffläge...

Just nu är jag inne i en period när jag känner mig helt orkeslös. Det enda jag orkar med är hundarnas promenad, och sedan tar det stopp både fysiskt och psykiskt. Vet inte om det beror på att jag har mens, eller att mamma har behövt en del hjälp efter operationen eller om jag bara är inne i en sån period just nu. Det kan skilja väldigt mycket från dag till dag, och jag har lärt mig med åren att försöka hushålla med den lilla dos energi jag har så att jag klarar av det jag absolut måste men det funkar inte alltid. Just nu orkar jag inte ens med något hushållsarbete, och eftersom jag inte har en andra hälft som kan hjälpa till så hopar sig dammtussarna och disken i våran lilla vrå... Tack och lov har hundarna inte något problem med ett hem som är lite extra stökigt och ostädat då och då!


Men jag har i alla fall börjat på ett nytt virkprojekt som passar bra att göra när man inte orkar tänka på mönster eller räkna master etc. Det är en vit version av den löparen som jag visade en bild på här. Mönstret finns på http://www.garngrossisten.se/gratismonster/ och det är ett enkelt mönster med bara stolpar och luftmaskor - perfekt när kroppen och hjärnan går på lågvarv.

 
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!