Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 10 april 2014

Tom...

Den här dagen har varit fylld från morgon till kväll men själv har jag tömts mer och mer... Det värsta är att jag känner hur depressionen kommer krypande när jag inte får tillräckligt med vila och inte har möjlighet att lyssna på vad min själ verkligen behöver... Så nu måste det bli några lugna dagar för mig och hundarna så att vi kan återhämta oss.

Annie

2 kommentarer:

 1. Hej Annie! Tillvaron är upp och ner rätt ofta om man tänker efter! Jag har just kommit hem efter en arbetsdag i "Odd-huset" och då känner jag mig ganska tom! Det kan naturligtvis inte jämföras med dina känslor, vi är alla olika och går igång på olika saker , likväl som vi blir "låga" av olika saker. Vad det här blev "akademiskt" från min sida då! Nu skall jag snart krypa ner i sängen och sova och jag önskar dig också en god natt! Natti natti!

  SvaraRadera
 2. Hej Annie.
  Har förstått att du inte alltid haft det så lätt. Under ytan är vi nog alla små. Jag harvarit väldigt liten till och från hela livet. Det är bra att du kan identifiera dina "triggers" och försöka att undvika dom. Några tidiga kvällar i säng kan vända den krypande depressionen. Jag personligen gillar konceptet att ha en dag i veckan med INGA måsten och BARA vara. Precis så som man vill. Jag lever dock inte alltid som jag lär men jag väljer numera att inte racka ner på mig själv. Det som varit har varit. Det är framtiden och det som ska hända som vi kan påverka. Imorgon är en annan dag. Tillåt dig att vara tom. Vila och samla kraft för att komma tillbaka när du är redo.
  Kram och tack för att du besöker mig sa ofta. Uppskattar dina kommentarer och din öppenhet.
  Xxx
  Annette
  My Rose Valley

  SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!