Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 10 september 2021

Fulltecknad eftermiddag.

 Efter att ha haft några lugna dagar fyllde med stickning framför tvn, så var det desto mer aktiviteter idag.

Mamma skjutsade mig och hundarna till veterinären så Solstrålen kunde få träffa 'sin' sjukgymnast och få lite laserbehandling för ryggen, och sedan vaccinerade jag även hundarna. Sedan åkte vi till några affärer för att fynda billiga morötter mm, och så stannade vi till på mammas kollo så jag fick plocka plommon på hennes träd. Hon har fått en rekordstor skörd i år vilket är väldigt trevligt. Dessutom hämtade jag ut en garnleverans och vi besökte Rusta där jag köpte tuggis till hundarna och mamma köpte en ny matta.

Vi kom hem vid 18-tiden och sedan dess har hundarna sovit som stockar, och jag ser själv fram emot att få krypa ner i sängen snart också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!