Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 3 september 2021

Blandad kompott

 Idag har det blivit lite allt möjligt. På morgonen var vi till hundgården så hundarna kunde umgås med sin boxerkompis. Sedan slog jag in några stickade vantar som jag tog med mig till köpcentrumet och postade. Där handlade jag dessutom billiga hundbajspåsar på Rusta och hämtade ut hundarnas glykosamin. De har varit utan det i en dryg vecka och det känns INTE bra. Sedan gick jag hem igen och väl hemma blev det handarbete i soffan och planerade en ny beställning på två vantar och ett par sockor. Börjar få en ordentlig lista på beställningar så jag hoppas få en hel del gjort de närmaste dagarna. Väntar dock på en beställning av babygarner så hoppas den kommer snart. Har en beställning på stickade babysockor och babyvantar som väntar...

1 kommentar:

  1. Åh, vad roligt att höra att det kommer in beställningar <3 jag är så glad för mina vantar och snart är det dags att slå in de som ska bli julklappar :)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!