Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 18 november 2019

Prinsen på ärten


I kväll var jag och hundarna hos syrran för att umgås och titta på julfilm. I deras soffa ligger en stor hög med kuddar och vi brukar båda två svepa in oss i filtar och luta oss mot den där sköna högen med kuddar. Sedan har vi alltid en liten Solstråle som vill ligga högst upp på högen med kuddar och bre ut sig som en liten prins på ärten. Så även i kväll. Och det spelar ingen roll ifall det egentligen inte finns plats för honom högst upp på högen av kuddar. Han ska dit...och så är det bara.
Det innebar att syrran och jag även i kväll fick brottas med hundtassar och en blöt nos under hela filmen. Lite irriterande...men också ganska charmigt. Tycker jag i alla fall. Jag är inte så säker på vad syrran och svågern tycker om att dela sin kuddhög... Men som vanligt när det gäller Solstrålen så är det bara för oss andra att vänja oss med hur han vill ha saker och ting. Det brukar oftast bli så till slut i alla fall😉.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!