Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 7 november 2019

En fin detalj

Igår när jag skulle skriva detta inlägg så ville inte datorn ladda ner de foton jag behövde till inlägget och eftersom det handlar om en stickdetalj så var det nödvändigt med foton så jag blev frustrerad och det slutade med att jag gick och lade mig. Så ikväll försöker jag igen...

Under hösten när jag har stickat mycket, så har jag lärt mig en del nytt. En favoritdetalj som jag lärt mig sticka är en LETTISK FLÄTA.


Det är en sådan häftig detalj som verkligen lyfter ett stickprojekt. Och flätan ser riktigt avancerad ut.

Vantmönstret Flinga av Maja Karlsson

Men faktum är att det är frågan om tre varv som - när man förstår och lär sig principen - egentligen inte är speciellt svåra att sticka. Fast det kräver ju förstås att man stickar med två färger tillsammans.
Själv skulle jag kunna lägga till dessa flätor på alla mina projekt; så roliga att sticka och en sådan fin detalj!

Sedan måste jag bara berätta att det började snöa ikväll! Jag blev överlycklig och hundarna och jag sprang ut på en gång och gick en promenad medan snöflingorna dalade ner...


Så himla mysigt!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!