Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 16 november 2019

Längtar som en tok

Just nu längtar jag sååå mycket till att skidsäsongen ska dra igång på riktigt och Vinterstudion sändas på tv! Första längdskidtävlingen på tv är nu på fredag och sedan drar Vinterstudion igång på lördag och söndag. Jag planerar att bara fokusera på underbar vinteridrott och handarbete under nästa helg så det gäller att utnyttja dagarna i veckan till max eftersom det är Adventsfika om två veckor och mycket som behöver göras...
Dessutom längtar jag till Junior-VM i ishockey som startar den 26/12 och Tour de Ski över nyår! Förutom julen att njuta av så är det mycket härlig idrott framöver; så otroligt härligt att min favorittid på året bara är några dagar bort!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!