Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 5 november 2019

Novemberdag i bilder

Vaknade med huvudvärk och kände mig lite risig så det blev en promenad med hundarna på förmiddagen och sedan tog vi det lugnt på soffan.


Jag tittade på Poirot och stickade och till slut somnade jag en stund vilket var välbehövligt.


På eftermiddagen gick vi till hundgården en sväng och hundarna var på lite bushumör, även Shiba!


Det är alltid lika härligt att se hundarna ha kul och må bra!



Väl hemma satte jag igång med juldekorationerna på balkongen och som vanligt var hundarna väldigt involverade.


Det tog nästan en och en halv timme att få i ordning balkongen och kallt var det men till slut var det klart.


Jag blev faktiskt riktigt nöjd och passade på att ta ett kort utifrån medan jag väntade på att bli upp-plockad av syrran för våran filmkväll.


Som vanligt den här tiden på året tittade vi på en julfilm och den här gången såg vi en av våra många favoritfilmer, Angel of Christmas.


Den största anledningen till att vi gillar den här filmen är för att den manliga huvudrollsinnehavaren Jonathan Scarfe är såå himla mysig och gullig att man bara dreglar i tv-soffan...😍😍😍

1 kommentar:

  1. Så fint det blev på balkongen! Och visst är det mysigt med julfilmer!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!