Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 13 mars 2019

Trötta...

Idag har jag känt mig trött och seg. Jag har varit ganska orolig för Alfahanen och jag misstänker att det tog ut sin rätt idag. Trots att det blev en tupplur på soffan så hjälpte det inte.


En annan som har njutit av tupplurer är min älskade Alfahane och idag hade han lagt beslag på en kudde som han låg och myste med. Det såg så otroligt gulligt ut och självklart var jag tvungen att föreviga det. Min älskade, älskade gamla vän❤.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!