Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 19 mars 2019

FEM år!

Nyligen läste jag ett inlägg på min bloggvän  JOHANNAS BLOGG där hon firade ett imponerande 10-årsjubileum för hennes blogg. Det påminde mig om att jag faktiskt också har ett litet jubileum på min blogg men för min del är det 5-årsjubileum.

Idag är det exakt fem år sedan jag började blogga härifrån Våran Lilla Vrå!

När jag började blogga 2014 så var min tanke att jag skulle försöka blogga varje dag, och idag räknade jag ut att under de här fem åren har jag bloggat ungefär 342 dagar per år och det tycker jag är ganska bra gjort! Speciellt med tanke på hur trött jag är ibland och hur deprimerad eller ångestfylld jag har varit under vissa perioder. En period när det var som tyngst slutade jag blogga under ett antal veckor, men jag lyckades komma igång igen, ivrigt påhejad av min familj och vänner som saknade mina inlägg❤.

Ibland undrar jag varför jag fortsätter att blogga så här...? Speciellt när jag inte mår bra och det inte finns någon inspiration till inlägg överhuvudtaget...Jag menar, hur roliga inlägg kan det bli när man lever ett väldigt enkelt och enformigt liv med enbart hundar, sport och handarbete...? Samtidigt så begränsar jag mig inte till något specifikt ämne, utan bloggen innehåller allt som finns i mitt liv. Ena dagen är det ishockey, nästa dag är det en virkning, dagen därpå hundar och en fjärde dag matlagning. Det är ju en annan sak som jag bestämde mig för när jag började blogga; bloggen ska vara en spegling av mitt liv och jag måste kunna vara ärlig så gott det går om hur det är att må dåligt och vara sjukskriven och ha dåligt med pengar och galna hormoner mm mm.

Det har varit skönt att jag bara har haft ett dussintal läsare under åren, varav de flesta familj och några vänner. Då har man ingen press på sig att prestera utan jag skriver för mig själv. Jag har faktiskt funnit att det ibland känns bra att sammanfatta dagen på bloggen och fokusera på det som har varit bra i mitt liv, eller kanske något trevligt som har hänt under dagen. Det är också kul att gå tillbaka och läsa lite gamla inlägg, titta på bilder på hundarna och se hur de har förändrats.

Solstrålen 3 år

Solstrålen 7,5 år. Vad vit han har blivit runt nosen och ögonen!

Bloggen har verkligen varit ett bra sätt att dokumentera hundarna. I början tänkte jag faktiskt inte ens visa kort på pälsklingarna här på bloggen, men ganska så snart så insåg jag att det var väldigt svårt att blogga om mitt liv utan bilder på mina älskade sötnosar! Och vem gillar inte söta bilder på hundar?! Nu är jag väldigt glad att jag började lägga upp bilder på hundarna och lät dem vara en stor del av bloggen. Det gör ju att det finns mängder av härliga minnen och fina kort som kan trösta mig längre fram när saknaden blir tung att bära...
Bloggen har även varit ett bra sätt att dokumentera mina handarbeten och se vad jag har skapat under åren. De första åren var det mest korsstygnsbroderier och nu är det nästan enbart virkning. (Fast jag har ibland funderingar på att börja brodera igen...det gäller bara att ha det rätta mönstret!) Få se vad jag pysslar med om några år...

Tack för att ni hänger här med oss i Våran Lilla Vrå!

Annie + pälsklingarna

1 kommentar:

  1. Grattis bloggen på 5-årsdagen!!! Jag har ju inte följt dig från början, men jag har hängt med rätt länge. Jag började läsa din julblogg din första julbloggssäsong, 2014, och när julbloggssäsongen var slut hoppade jag över hit. Kanske att jag var inne här något under hösten också. Så vi har varit bloggvänner i ca 4½ år! Jag förstår att det är roligt att ha alla bilder på hundarna och kunna följa deras utveckling, precis som jag och barnen.
    Tack för att du finns!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!