Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 30 mars 2019

Rocking the Red!


Nu har jag börjat den officiella uppladdningen inför Stanley Cup-slutspelet! Idag hade jag på mig min nya dyra Washington Capitals-tröja som jag fick av pappa och hans fru i julklapp i julas😀.

Om drygt två veckor börjar slutspelet och nu har Nicklas Bäckström och Washington Capitals officiellt tagit en ohotad plats i slutspelet med bara 4 matcher kvar i grundserien. Ännu vet vi inte om de vinner sin division och får hemmaplansfördel, och inte heller vilka de får möta i första rundan. Men det vi vet är att laget börjar spela riktigt bra nu och de känns mer avslappnade i år.
Men det hindrar ju förstås inte mig från att vara riktigt spänd och full av förväntan och nervositet när årets slutspel drar igång den 10:e april!
Let's Go, Caps!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!