Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 8 mars 2019

Myyyys


Nu när jag inte har något särskilt virkprojekt som drar i mig så passar jag på att mysa lite extra med pälsklingarna i soffan.


Alfahanen väljer ofta att sova i en biabädd eller på den virkade mattan, men tar jag fram en extra god godbit så kan jag locka upp honom i soffan. När han väl är där så brukar han sova gott dock...länge...❤.


Kaxmörten vill gärna vara nära matte så honom brukar jag inte behöva locka med en godbit. Där är det snarare så att han sätter sig framför mig och stirrar på mig... jag vill mysa NU, Matte! Det värmer verkligen inombords när han lägger sig tillrätta tätt, tätt intill mig och somnar nöjt❤.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!