Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 24 mars 2019

Fyrbenta söndagsaktiviteter

Medan matte har haft en känslomässigt tung dag och begravt sig i soffan med virkning och tv-tittande så har hundarna i Våran Lilla Vrå sysselsatt sig med lite allt möjligt.


På eftermiddagen blev det lite varmare så de kunde vara ute på balkongen en stund medan matte fick sitta i vardagsrummet väl insvept i filtar för att inte frysa av den friska luften.


Matte konstaterade att hon skulle behöva röja upp på resten av balkongen men det är ett alldeles för stort och energikrävande projekt just nu.



När Alfahanen var klar på balkongen och matte stängde balkongdörren (och tog av sig alla lager av filtar) så fick Kaxmörten ställa sig upp på soffstödet för att kunna se ut genom fönstret och spana på brudar. Min lilla känguru❤.


Det blev även lite bus brorsor emellan. Det är tur att man har brorsor att leka och busa med när matte inte orkar så mycket.

Annie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!