Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 6 oktober 2018

Hushållssysslor och julvirkning

Igår och idag har jag tvättat och städat och dessutom påbörjat julstädningen här hemma. Speciellt sovrummet behövde en genomgång och lite utrensning vilket har hängt över mig ett tag, så det känns väldigt skönt att ha fått det gjort. Dessutom har jag tagit fram vintergarderoben och tagit bort sommarkläderna vilket innebär en djupdykning i klädkammaren som tar en stund.

I eftermiddags kom sedan syrran och systerdottern förbi en stund och bläddrade i lite julböcker och hjälpte mig med lite pyssel. Dessutom så valde syrran ut mönster och färger till en virkad julduk som hon vill ha på deras vardagsrumsbord. Färgerna hon satte ihop blev verkligen bra; jag har hela tiden tänkt kritvitt med rött och grönt för att få julkänsla men hon valde en antikvit/krämfärgad nyans istället.


Vilket i sin tur innebar att det blev en underbar vintage-känsla över hela projektet. Och jag blev helt kär i färgkombinationen så nu blev jag riktigt sugen på att virka en massa julsaker till mig själv i de här färgerna också... vilket jag verkligen inte har tid för...


Det är lustigt hur inspirerande det kan vara för skapandet att bara få till en annan färgkombo än den vanliga.

Annie

2 kommentarer:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!