Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 29 oktober 2018

Att njuta av snön

Nu när jag ser tillbaka på gårdagen är det nästan som att Alfahanen inte fattade att det hade snöat och att det var hans favoritväder.
Vilket i och för sig inte skulle vara så konstigt för allting tar längre tid för honom nuförtiden och kräver mer eftertanke. När han äter till exempel, så kan han ta en tugga och sedan fundera en stund...för att sedan ta en tugga till...och så tänka lite...osv.
Men för att återgå till Alfahanen och snön, så idag när vi gick ut på  morgonen så tog det inte så lång tid förrän han låg och rullade sig i snön som han brukade när han var yngre. Jag lyckades filma en kort liten snutt...


Dessutom var han idag mer intresserad av att nosa i snön och glömde nästan helt bort att be mig om (dvs puttar med nosen på min hand) små godisbitar under promenaden.


Det värmde verkligen mitt hjärta idag att se honom tycka att det var mysigt med snön❤. Det har ju alltid varit hans favoritväder, precis som för hans matte😊.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!