Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 2 oktober 2018

A Star is Born




Ikväll var jag på bio med min vän P som hade fått tag på gratis biljetter på en förhandsvisning av 'A Star is Born' med Lady Gaga och Bradley Cooper.
Filmen är en kärlekshistoria och normalt sett gillar jag kärlekshistorier, men från första början kände jag att den aldrig kunde sluta bra - och man vill ju alltid ha en bra slut på en kärlekshistoria - och det blev till slut en två timmar lång känslomässig plåga att se filmen. Jag satt och snörvlade långt innan det blev RIKTIGT sorgligt, men försökte göra det så tyst som möjligt...
Jag antar att filmen var bra eftersom jag blev så påverkad, men när jag går på bio så vill jag nog helst bli positivt underhållen och den här filmen var bara så sorglig från början till slut. Fast någon annan kanske tyckte den var jättebra och att skådespelarna var super - vilket de var - och stördes inte av den dystra undertonen. Men musiken var bra och den kommer jag nog att lyssna på igen...och känna mig sorgsen igen...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!