Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 31 juli 2017

Slutkörd matte...

Klockan är ett på natten och jag skulle gäääääärna ligga i sängen och sova nu! Istället sitter jag i hallen helt slut med sömnmedel i kroppen och väntar på att Solstrålen ska sluta slicka på golvet och spy upp det han har i magen!!!
Jag såg sååå fram emot att äntligen få sova ordentligt och så sitter jag här i stället och är sååååååå leeeeeessss!!! Jag vill att han spyr klart någon gång så jag får sooova!
Han spydde upp delar av ett tuggben han åt tidigare så helt klart har han svalt STORA bitar av det vilken magen inte uppskattar. Och jag är bara så irriterad och tröööött! Kan du inte sluta och slicka allting och spy upp resten??? Snälla Solstrålen!!!

Ja, så skrev jag frustrerad i natt kl 01.00, och tyvärr höll Solstrålen mig vaken ända till 03.30 med sin oroliga mage och slickande och vattendrickande etc. Jag var aldrig orolig eftersom det var klart att problemet berodde på att han hade varit för ivrig när han åt sitt tuggben tidigare på kvällen...  Jag har ett svagt minne att han uttröttad lade sig i sängen och somnade runt 03.30 och jag var sååå tacksam att äntligen få lite ordentlig sömn.
Idag har han mått bra, fast han har nog varit lite extra trött precis som sin matte...

Kan det vara för mycket att hoppas på en lugn och sömnfylld natt den här gången???

Annie

1 kommentar:

  1. Hoppas ni mår bra och att du har fått sova gott i natt!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!