Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 20 juli 2017

En liten utflykt
Idag åkte syrran och jag och mina hundar till mammas koloni och hälsade på. Hon har en liten stuga och en fin tomt där hon odlar lite grönsaker och har en del bärbuskar och det är riktigt mysigt och avkopplande att vara där och titta på alla fina blommor och allt ätbart som växer på hennes tomt.

Hundarna tyckte det var jätteroligt att vara lösa på tomten. Solstrålen tog verkligen chansen att springa av sig ordentligt och Kaxmörten - som var där några dagar förra året - sprang direkt och hämtade hundleksakerna som mamma har liggande på en hylla:) Speciellt var det en avlång leksakshund som var VÄLDIGT rolig och som han inte släppte ur sikte en enda gång medan vi var där. Alfahanen tog det mer lugnt och gick runt och nosade och vilade i skuggan, även om han stundvis tyckte vi var lite dåliga på att ge honom uppmärksamhet; dvs klia honom HELA tiden:))

Mamma bjöd på kyckling och sallad till lunch och färska jordgubbar till efterrätt innan det var dags att bege sig hemåt igen. Jag hade turen att få med mig en bukett av världens vackraste nejlikor, som dessutom håller sig fina i veckor! Det var en trevlig liten sommarutflykt som både jag och hundarna uppskattade!

Annie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!