Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 21 mars 2016

Kaxmörten har ordet:

Idag skulle Matte gå och handla på eftermiddagen, och då fick som vanligt vi vara i hallen. Vi måste vara i hallen med Solstrålen eftersom han annars kan förstöra Mattes saker när hon inte är hemma. I hallen finns det däremot inte så mycket som intresserar brorsan så då får vi vara där när vi är själva. Jag tycker dock det är ganska drygt för det finns ingen skön soffa i hallen, och det är väldigt dåligt med filtar att mysa under...! 
 
Så idag när matte sade att vi skulle vara själva, så gick Solstrålen typiskt nog och lade sig på det skönaste stället...  
 

...och då visste jag inte var jag skulle ligga någonstans... Jag gillar inte att ligga på golvet - vem sjutton gillar det egentligen??? - och våran madrass såg inte heller lockande ut.
Men vet ni, då fick jag en snilleblixt!!
Mattes ryggsäck stod på golvet, och den såg helt perfekt ut för en sådan stilig hund som mig:)
Dock låg den inte rätt på golvet, och den var lite knölig också - vad har egentligen Matte i sina väskor??
Så jag fick börja med att gräva runt ordentligt...och försöka få bort knölarna...och sedan var jag tvungen att snurra runt en massa varv för att hitta den perfekta gropen...och till slut så var jag nöjd!
Vilket bra jobb jag hade gjort, alltså!
Jag var så nöjd och redo att sova en stund medan jag väntade på  att Matte skulle komma tillbaka!
 
Ser ni vad perfekt det blev?!
 Då säger Matte att hon måste ta min liggplats!!!
Alltså, är det inte nog att hon ska lämna mig??
Ska hon dessutom ta med sig min sköna liggplats??!
Fattar ni vad jag får stå ut med här...?!

 
Nej, nej, jag ville absolut ligga kvar!
Och jag vägrade att flytta på mig!
 
Men tyvärr är ju Matte mycket större än mig och om hon har bestämt sig
så har hon...
Så hon lyfte upp mig till hennes sittbänk och sade att jag
kunde få ligga där istället.
Som om det skulle vara bättre?!
 
Jaha, måste jag så måste jag...!
 

Men jag fattar fortfarande inte varför Matte var tvungen att ta med sig min fina liggplats som jag hade fixat helt själv?!
Hon kan väl fixa sina egna liggplatser istället för att sno min!
 
Kaxmörten

2 kommentarer:

  1. Jag förstår att du blev lite sur på matte när hon tog din liggplats. Speciellt när du hade bäddat och jobbat så med den!

    Fast du ser rätt snygg ut på sittbänken.. du får trösta dig med det. Hoppas den funkade att ligga på. Men de där tvåbenta fattar ju inte alltid vad som är skönt!!!

    SvaraRadera
  2. Din matte skulle tagit en plastkasse.....;-)
    Kram L

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!