Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 13 mars 2016

Som en söndag ska vara...!

Idag har varit en sådan skön och välbehövlig söndag! Jag har BARA handarbetat och tittat på tv och slappat i soffan - helt underbart och otroligt välbehövligt! De senaste veckorna har det varit än det ena och än det andra hela tiden - kanske inte så mycket för andra men mycket för mig - och jag har känt mig mer och mer sliten och mer och mer frustrerad att jag inte har hunnit med att TA DET LUUUGN, brodera och vila knoppen och kroppen. Det har blivit alldeles för lite broderande den senaste veckan..!

Så nu har jag bestämt att den kommande veckan ska jag ägna åt mig själv och göra så lite så möjligt och försöka 'vila och komma ikapp' mig själv. Jag vill brodera på allt jag inte har hunnit med, och jag vill titta på program som jag inte har hunnit med, och bara rå om mig själv helt enkelt. Det ska bli såååå skönt och jag ser verkligen fram emot det! Sedan jag kraschade mentalt och pysiskt för ett antal år sedan så har det här blivit otroligt viktigt för mig, och numera känner jag direkt när jag inte är i balans och behöver lugn och ro ett tag.
Och nu är det dax.

Annie

1 kommentar:

  1. Åååh.. men det låter helt underbart att ta/ge sig den tiden! Massa kramar

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!