Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 20 mars 2016

En glad Alfahane

Nu när jag faktiskt började se fram emot våren, så blev jag inte så jätteglad när det började snöa igår. Att det är påsk nästa helg känns just nu helknäppt och alldeles för tidigt. Dagens väder var en blandning av snö och snöblandat regn och regn, vilket har varit väldigt trist så vi har inte varit ute mer än nödvändigt (hade jag INTE haft hundar hade jag överhuvudtaget inte stuckit näsan utanför dörren!).

Om Alfahanen kunde prata så hade han nog sagt att HAN i alla fall gillade att det har snöat i helgen. Det framgick liksom ganska tydligt idag när han rullade sig i den nyfallna snön på våran morgonpromenad...Jag njuter av att se honom njuta, speciellt eftersom jag inte vet hur mycket mer tid jag har med honom, och hur många flera vintrar (om ens någon vinter) till vi får uppleva tillsammans...
 
Annie

2 kommentarer:

  1. Hahaha, han njuter totalt när han rullar sig - precis som mina 2 gör. ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror det är något av det bästa han vet, och det ser ju så skönt ut när han gör det! Nästan så man blir sugen själv haha:)

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!