Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 30 december 2018

Trööött.......

Jag är helt slut. Igår firade vi jul med pappa och hans fru vilket var väldigt trevligt - ska skriva ett inlägg om det på julbloggen - men väldigt mycket jobb under ett antal dagar. Och jag kände mig slutkörd redan innan jag satte igång med det.
Tack och lov fick jag hjälp av syrran under dagen vilket var väldigt uppskattat, men nu är jag slut både mentalt och fysiskt. Min kyl är full av julmatsrester och jag har småätit hela dagen; antar att kroppen har behov av att fylla på energidepåerna.
Den kommande veckan ser jag fram emot långa sovmorgonar och att slappa på soffan hela dagarna.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!