Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 1 januari 2019

Ni som följer mig...

 ...vet väl vid det här laget att jag inte gillar nyår. Inte heller Kaxmörten eller Alfahanen gillar nyår eftersom de är rädda för smällare och fyrverkerier.
Vi var i alla fall över till syrran och åt middag och tittade på ett par filmer men sedan fick svågern skjutsa hem oss så att vi var hemma igen innan midnatt och innan det började smälla på allvar.
Jag ska snart gå och lägga mig; jag känner mig fortfarande väldigt trött efter allt julfirande i december och som ni märker så har jag inte så mycket energi över till bloggen just nu...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!